Marcatelli Blog'una Hoşgeldiniz.


Adres: Mimar Sinan Mh. Atlas Çıkmazı Sok. Ardahan Çarşısı Marcatelli Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0 216 341 70 44
Takip Et

2020 Makyaj Trendleri: Geçmişe Yolculuk



2020 Makyaj Trendleri: Geçmişe Yolculuk

Moda denilince akla ilk gelen şey yenilenmektir, trend olan şeylerdir ama yeri geliyor geçmiş moda oluyor ve geçmişte yaptıklarımızı günümüze uyarlıyoruz ve bam başka tatlar, fikirler çıkıyor ortaya. Yeni yılı yine yepyeni trendlerle karşılaşıyoruz, her sene yapmam asla dediğimiz makyaj trendleri bir bakıyoruz ki günlük makyajımızın bir parçası oluyor.

Bu sene kıyafet trendlerinde olduğu gibi, 2020 makyaj trendlerinde de bir geçmişe dönüş söz konusu!

Renkli Göz Farları ve Renkli Eyelinerlar

Göz makyajlarında farklılık arayanlar için bu sene renk renk eyelinerlar onlara uyumlu şekilde farlar sık sık karşımıza çıkacak. Siyah eyeliner tutkunları bile bu sene farklı renklere geçiş yapabilirler, 2020 makyaj trendleri rengarenk ve ışıl ışıl  geliyor. Siz de trendi yakalamak ve daha cool bir görüntü elde etmek isterseniz renk renk far ve eyeliner tercih ederek dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kırmızı Dudaklar

Alt tarafı kırmızı ruj deyip geçmemek lazım. Seçmesi en kolay renk gibi gözükse de çok çeşidi olduğu için aslında bir o kadar da zor. Bir kadının en vazgeçilmez rengi kırmızı, her dönemin trendi ve modası. Doğru kırmızı rujun modası hiçbir zaman geçmez.

Nemli ve Parlak Ciltler

2020’nin en trendlerinden biri de saf ve temiz ciltlere yapılmış “No Makeup-Makeup”lar, yani var ama yok makyajlar. Kuru cilde yapılan makyajlar artık sağlıklı ve temiz durmuyor bu nedenle arınmış ve fresh ciltlere yapılmış makyajlar daha parlak görüntü elde etmemizi sağlıyor. Nemli cilt görünümüne sahip olmamıza yardımcı olacak bir şey daha tabii ki bol bol highlighter..

Keskin ve Kalın Eyelinerlar

Eskiden eyelinerım kalın oldu, kuyruğu uzun kaldı, ne yapacağım derdine düşenler bu sene derin bir oh çekebilir! Çünkü bu sene en kalın ve en iddalı eyelinerlar öne çıkıyor. Yine geçmişten esintilerle günümüz modası ile uyarlanınca çok farklı stiller ortaya çıkabiliyor. Bir yandan sert keskin görünümlü ifadeler, bir yandan vintage tarzı hatırlatan ifadeler, 2020 makyaj modasında uzun kuyruklu eyelinerlarla mümkün oluyor.